Menu

Profilering & opdek/stomp

U kunt uw deur volledig naar uw smaak en interieur aanpassen. In het overzicht vindt u de verschillende mogelijkheden van profilering en de varianten van het glas.

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Profilering

Het hout van de deur kan strak worden afgewerkt voor een moderne uitstraling (bovenste rij in afbeelding), met een schuine rand (middelste rij) of trapsgewijs (onderste rij) voor een klassieke of romantische uitstraling. Ook het paneel kan vlak, facet of facet klassiek worden afgewerkt.

 

Glas

Voor het glas kunt u kiezen uit de opties helder glas, waar u volledig doorheen kunt kijken of mat glas waar alleen het licht door wordt gegeven. Voor beide glassoorten heeft u de keuze uit normaal glas of facet glas. Bij facet glas wordt er een schuine decoratieve rand aan het glas geslepen.

 

Facet paneel      Vlak paneel Facet klassiek paneel Helder facet glas Mat facet glas   Mat glas     Helder glas

 

 

Opdek/stomp

U zoekt een nieuwe deur en u bent ook uitgekeken op het stalen kozijn dat er nu in zit? Wij plaatsen bij uw nieuwe deur een hardhouten kozijn met akoustische afdichting, zoals het van originge bedoeld is; een stompe deur in een houten kozijn. Tevens zorgen wij voor het dichtzetten van het bestaande glazen paneel dat nu boven uw deur zit, zodat u alleen een kozijn met deur heeft. Vraag naar de mogelijkheden voor stompe deuren binnen uw huis.

 

 

  

 

 

 

De linkerdeur is een opdekdeur; de deur valt daar tegen het kozijn aan. De rechterdeur is een stompe deur; de deur valt volledig binnen het kozijn. Standaard plaatsen wij opdekdeuren. Maar welke variant u kiest, is geheel afhankelijk van uw eigen wensen.

 

 

< Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb